Neohodnoceno
Intact hroznový cukr Třešňová srdíčka
Balení: 75 g
Obohacená potravina s třešňovou příchutí bez lepku a bez laktózy.
Obohacená potravina s třešňovou příchutí bez lepku a bez laktózy.
Zboží odesíláme neprodleně po obdržení objednávky anebo ihned po připsání částky na náš účet.
Garance vrácení peněz
SLADKÁ TŘEŠŇOVÁ SRDÍČKA
Tento sáček sladké dextrózy ve tvaru srdce s třešňovou příchutí vykouzlí úsměv na tváři každému.
Návod k použití
Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Není vhodné pro děti do 3 let.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před světlem.
Složení
Složení: hroznový cukr - dextróza (89 %), plně ztužené rostlinné tuky (řepkový, kokosový), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: karmín, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin.
Výživové hodnoty: 100 g1 srdíčko (pastilka)
Energetická hodnota 1 563 kJ31 kJ
(368 kcal)(7 kcal)
Tuky 0,9 g< 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g < 0,1 g
Sacharidy 89 g1,8 g
z toho cukry 89 g1,8 g
Bílkoviny < 0,5 g < 0,5 g
Sůl 0 g 0 g
Doplňující informace
Tento sáček sladké dextrózy ve tvaru srdce s třešňovou příchutí vykouzlí úsměv na tváři každému.
Návod k použití
Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Není vhodné pro děti do 3 let.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před světlem.
Složení
Složení: hroznový cukr - dextróza (89 %), plně ztužené rostlinné tuky (řepkový, kokosový), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: karmín, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin.
Výživové hodnoty: 100 g1 srdíčko (pastilka)
Energetická hodnota 1 563 kJ31 kJ
(368 kcal)(7 kcal)
Tuky 0,9 g< 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g < 0,1 g
Sacharidy 89 g1,8 g
z toho cukry 89 g1,8 g
Bílkoviny < 0,5 g < 0,5 g
Sůl 0 g 0 g
Doplňující informace
Dodavatel na trh | Naturprodukt CZ spol. s r.o. |
Země původu | Německo |
Charakteristika | Potraviny |
Čárový kód | 4003087062257 |
Forma | 75 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář