Balíčky objednané a uhrazené do 18.12. stihnou naši přepravci doručit do Vánoc. Všem Vám velmi pěkně děkujeme za objednávky a přejeme klidný Advent.

Café Saula | káva z pečlivě vybraných zrn

METODA Café Saula, která zaručuje VYNIKAJÍCÍ KÁVU

K přípravě šálku kávy potřebujete 54 dokonalých kávových zrn a spolehlivý způsob. Protože jedině tak lze dosáhnout vynikající kvality kávy se vší úctou, kterou si zaslouží.  

01  POUZE NEJLÉPE HODNOCENÉ ARABIKY Z nejlepších plantáží a bez poškození.

Prvním krokem k nabízení prémiové kávy je zvolit kávu Arabica. V Saule pracujeme pouze se zrny z nejlepších plantáží a bez vad.

02  VŽDY STEJNÝ VZOREC Stejné aroma, stejná chuť, stejné tělo. Navzdory změnám, kterými trh s kávou prochází, v Saule od jejího založení postupujeme podle stejného vzorce tvorby a přípravy. Respektujeme to, co děláme, protože respektujeme to, co vám nabízíme, se stejnou zárukou kvality rok co rok.

03  PEČLIVÁ ZÁVĚREČNÁ KONTROLA_ 100% čistá káva. Přestože různé vysoce kvalitní kávy Arabica, které používáme, procházejí procesem selekce a praní při původu, stále obsahují nečistoty a vady, když se k nám dostanou. Z tohoto důvodu musí naše prémiová káva Saula projít až 7 různými výběrovými procesy. Nabídnout Vám kávu té nejvyšší kvality a 100% bez nečistot (prach, kamínky atd.).

04  POMALÉ PRAŽENÍí 15/17 MINUT_ Maximální spektrum vůní díky homogennímu pražení. Důležitým pravidlem pro přípravu kvalitní kávy je nespěchat. Z tohoto důvodu v Saule pečeme pomalu, až 17 minut při 205º C. Jen tak docílíme stejnorodého a rovnoměrného pražení každého zrna. Je to typ pražení preferovaný řemeslníky, protože převažuje kvalita a ne kvantita, a zaručuje, že se aroma rozvine ve správný čas.

05  EXKLUZIVNĚ CHLAZENÉ VZDUCHEM Abychom déle udrželi optimální úroveň vlhkosti kávy a zachovali všechna její odrůdová aromata, v Saule nechladíme vodou, ale exkluzivním procesem na vzduchu. Když pekáč uváží, že pečeně je na svém ideálním místě, nalijeme obsah válce do chladiče, typu tácu s děrovaným dnem, kterým cirkuluje studený vzduch. Po vychladnutí se káva posílá na pár hodin do sila, aby mohla plně rozvinout své aroma.

06  STÁŘÍ TŘI TÝDNY Naše balení, tajemství optimálního zrání. Po upražení se naše prémiová káva Saula Arabica balí do 4kg kovových dóz, aby při konstantní teplotě alespoň tři týdny odpočívala. Takto se zjemňují všechny jeho rejstříky a organoleptické nuance.


07  
KOVOVÁ NÁDOBA S AROMA VENTILEM Maximální konzervace. Maximální čistota. Špičková kvalita kávy. Při kontaktu se vzduchem pražená káva rychle stárne a ztrácí své vlastnosti. Z tohoto důvodu v Saule, jakmile je upražená, balíme naši kávu, abychom se vyhnuli kontaktu s O2 a chránili ji tak před oxidací.


 

 

 

 

5 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Zpět do obchodu