Vyzkoušejte produkt z řady ❤️ SheCosmetics a dáme vám 🚚 dopravu ZDARMA na celou objednávku 👍

Tajemství zdravých vlasů

Tajemství zdravých vlasů 

Padají vám vlasy? Slabé, tenké a roztříštěné?
Maďarská rodinná společnost DR. IMMUN Kft. se tímto lidským trápením začala zabývat hlouběji.
Společnost vyrostla z rodinné firmy. Její zakladatelé a současní manažeři Csaba Szabó a jeho manželka Lldikó Pozsonyi ji vytvořili se záměrem nabídnout řešení problémů s vlasy a pokožkou hlavy. Potíže, postihující  mnohé z nás.
V roce 1995, kdy byla společnost založena, se přírodu milující manželé rozhodli hledat pomoc právě v ní.
Přiklonili se k bylinám, rostlinám a koření, které si získaly jejich důvěru. Do vývoje produktů tak zapojili také kofein, ženšen, propolis, ovoce a další přírodní zdroje.
Zvolili si cestu, kterou by hledali sami a se rozhodli se ji také nabídnout a doporučit svým zákazníkům. Výsledkem je, že produkty DR. IMMUN se staly úspěšnými a oblíbenými a chráněná značka Evropské unie se stala synonymem konceptu vysoké kvality a vynikající účinnosti.

drimmun-ildikoescsaba

Csaba Szabó a jeho manželka Lldikó Pozsonyi

Účinnost produktů podporuje i několikanásobně oceněná kvalita, protože bylinná produktová řada 25 byla jako jediná od roku 2014 čtyřikrát oceněna Velkou cenou maďarského produktu,

v roce 2017 pak získal Produkt tzv. Year Award (Professional Elite Award, Hair Drops) a od roku 2018 čtyřikrát oceněný hlavní cenou Value and Quality Grand Prize nejprestižnější nezávislou porotou v zemi. Dalším úspěchem je, že společnost byla v roce 2022 finančně vybrána jako jedna z mála společností, které jsou nejspolehlivější v Maďarsku, což potvrzuje i rating AAA (triple A) od Dun & Bradstreet.

dijak-2022 

V reakci na výzvy moderní doby byly jejich kosmetické produkty v péči o vlasy a pokožku hlavy a doplňků stravy navrženy v duchu současných požadavků
a inovací. Navrženým způsobem zpracování a výroby se pak 25 bylin  stará o vlasy a pokožku hlavy.
Díky pohodlnému balení lze produkty snadno začlenit do běžné rutiny v péči o vlasy.
Odpověď na otázku, proč používat tyto produkty poskytují zákazníci, kteří se k vlasovým produktům opakovaně vracejí.

Společnost distribuuje své výrobky v širokém rozsahu na domácím trhu: v lékárnách, drogeriích, obchodech s bylinkami, na pultech kadeřnictví.

Část sortimentu vlasové kosmetiky naleznete také na našem e-shopu. Budeme rádi, pokud vás produkty osloví a stanete se stejně nadšenými uživateli jako již mnozí zákazníci napříč Evropou.

Zpět do obchodu