Vyzkoušejte produkt z řady ❤️ SheCosmetics a dáme vám 🚚 dopravu ZDARMA na celou objednávku 👍

Rozhovory se zákazníky: S láskou Naturprodukt

Již nějakou dobu si pro vás připravujeme sérii rozhovorů s našimi zákazníky. Vaše recenze nás hřejí u srdíčka a jsme moc rádi, že naše produkty se stávají součástí mnoha rodin. Bez vaší loajality a podpory bychom nebyli tam, kde jsme dnes. Takže z celého srdce děkujeme!

1

Řekněte nám něco o sobě… 

Jsem 29-letá maminka na mateřské dovolené. A tak veškerý svůj čas věnuji své rodině.

Již nějakou dobu spolupracujete s Naturproduktem, co se vám na této spolupráci líbí? 

Už delší dobu spolupracují s firmou Naturprodukt CZ a můžu říct ,že od samého začátku jsem velice spokojená. Naše spolupráce začala se sirupy, které si zamilovala celá naše rodina i příbuzní. Stále je používáme a jsou součástí limonád a čajů, které se připravujeme.

Na sirupech máme rádi jejích výjimečnou chuť svěžího ovoce, a hlavně jejích bohaté využití v domácnosti. Ať už je to běžně připravený nápoj jen s vodou či k ochucení čaje nebo součást míchaných nápojů. Sirupy ale také vylepšujeme jogurt nebo ovocné kaše, a vafle. Je toho opravdu spoustu, kde lze sirupy využít.

3

Před měsícem jsem také vyzkoušela Kolagen NCE (Natur Collagen Expert)

Řekla jsem si, že bych si také měla pro sebe a své tělo něco dopřát. Dříve jsem žádný jiný kolagen neužívala, a tak jsem nevěděla, co od toho mám čekat. Moc jsem se těšila na to, jak konečně něco udělám pro své tělo. Upřímně, většina maminek na mateřské dovolené na sebe často zapomínají. A tak je to také u mě. 

Po měsíčním užívání kolagenu jsem u sebe spozorovala zlepšení pokožky, resp. pleti, za což jsem moc ráda, to ocení určitě každá žena. Cítím také více energie, za což jsem obrovsky moc ráda. Jako maminka musím být v kondici 24/7. 

2

Co ale musím ještě zmínit je váš výrobek Hedvábné Liftingové sérum, to je opravdu ZLATÝ zázrak. Po prvním použití byl můj obličej opravdu jako hedvábí. Doslova jsem si ho zamilovala. Hedvábné sérum používám každé ráno místo běžného krému, a co je hlavní, je naprosto úžasný jako podklad pod make-up. A to je úplně nejvíc Top. 

Když to tak shrnu, výrobky Naturprodukt se staly součástí  celé naší  rodiny. Každý jeden produkt od vás je výjimečný, určitě bych vaše výrobky, které již mám odzkoušené doporučila všem ostatním.

Děkuji celému týmu Naturprodukt. Doslova cítím, že do toho dáváte srdíčko. 

NP LinkedIn article cover (3)

Zpět do obchodu