Vyzkoušejte produkt z řady ❤️ SheCosmetics a dáme vám 🚚 dopravu ZDARMA na celou objednávku 👍

Snažíte se zlepšit paměť a lépe se soustředit?

Paměť je integrovaný systém, který zpracovává informace. Od našeho narození je náš mozek bombardován nesmírným množstvím informací o světě kolem nás a o nás samotných. Paměť udržuje tyto zážitky a naučené znalosti. 

2_1

Už se vám možná stalo, že jste ztratili klíče nebo mobil, zapomněli telefonní číslo nebo jestli přemýšleli, zda  jste zamkli dveře… V mládí těmto ‘chybám’ nevěnujeme příliš pozornost, ale čím jsme starší, tím více si děláme starosti o významu těchto omylům. Možná si nemůžete vzpomenout na směrovací číslo vašeho domu, nebo jste došli do obýváku a přemýšlíte nad tím co jste chtěli. Tyto frustrující výpadky paměti nejsou důvodem k obavám, jelikož to patří ke změnám paměti související s věkem. Nejsme tak rychlí a proto vzpomenout si na informace a naučit se nové informace s věkem trvá déle. 

Mnohé faktory jako například deprese, nedostatek vit. B12, problémy se štítnou žlázou, nadměrná konzumace alkoholu, dehydratace, a nežádoucí účinky silných léků přispívají k zhoršení paměti. 

NP LinkedIn article cover (3)

Naše hořčíková řada IQ Mag je vyvinuta pro zdraví mozku, nyní s NOVINKOU IQ Mag MEMORY, kterou jsme specificky vytvořili pro podporu paměti při každodenních činnostech.

Hořčík pomáhá při kontrole oxidačního stresu a zánětlivých procesů, čímž pomáhá udržovat správný průtok krve mozkem. Kromě hořčíku, tento výrobek obsahuje mnoho dalších bylinek vhodných pro našii paměť:

  • Bakopa - napomáhá normálním paměťovým funkcím, podporuje koncentraci a kognitivní funkce. 
  • Jinan dvoulaločný - podporuje normální činnosti mozku.
  • Všehoj Ženšenový - podporuje koncentraci, výkon a duševní stav. 

NP LinkedIn article cover (4)

Podpořte svou paměť a soustředění naší novinkou, šitou na míru.

IQ Mag Memory můžete zakoupit ZDE: https://eshop.naturprodukt.cz/iq-mag-memory-sum-tbl--na-pamet--pomeranc-mandar-20-tbl/

Zpět do obchodu