Vložte do košíku 3 ks organického hořčíku, 2 zaplatíte a jeden máte ZDARMA. Platí pro produkty s označením 2+1.

Káva Saula Premium Organic, zrno

Balení: 500 g

Prémiová káva Saula, 100 % Arabica, kávová zrna kávy pěstované organicky.

Můžeme doručit do:
10.2.2025
Skladem
Kód: 47.408.
495 Kč 441,96 Kč bez DPH
Zboží skladem odesíláme neprodleně.
Zboží odesíláme neprodleně po obdržení objednávky anebo ihned po připsání částky na náš účet.
Garance vrácení peněz
Garance vrácení peněz
Směs zrn kávy 100 % arabica pěstované organicky.

Pečlivý výběr kávy Arabica z malých horských plantáží, pěstovaných ekologickými metodami. Káva s květinovými primárními tóny, které připomínají květy pomerančovníku.

Razítko „Káva z ekologického zemědělství“ zaručuje, že plodina byla vypěstována v zemi původu bez chemických hnojiv, za použití biologických metod, které pomáhají chránit životní prostředí.

Balení: 500 g kávových zrn baleno v hermeticky uzavřené plechové nádobě s jednocestným odplyňovacím ventilem. Plechovka je 100% recyklovatelná a lze ji znovu použít.

O kávě Saula si určitě přečtěte článek na našem blogu.


Návod k použití
Ideální způsob přípravy: Moka, Espresso, French Press, filtrovaná káva, automatické kávovary i chemex.

Skladování: Uchovávejte na chladném, suchém místě. Chráňte před slunečním zářením a vysokými teplotami.

Složení
Směs kávových zrn 100 % arabica v organické kvalitě.

Doplňující informace
Dodavatel na trhNaturprodukt CZ spol. s r.o.
Země původuŠpanělsko
CharakteristikaDoplňkový sortiment
Čárový kód8411577216237
Forma500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

METODA Café Saula, která zaručuje VYNIKAJÍCÍ KÁVU

K přípravě šálku kávy potřebujete 54 dokonalých kávových zrn a spolehlivý způsob. Protože jedině tak lze dosáhnout vynikající kvality kávy se vší úctou, kterou si zaslouží.  

01  POUZE NEJLÉPE HODNOCENÉ ARABIKY Z nejlepších plantáží a bez poškození.

Prvním krokem k nabízení prémiové kávy je zvolit kávu Arabica. V Saule pracujeme pouze se zrny z nejlepších plantáží a bez vad.

02  VŽDY STEJNÝ VZOREC Stejné aroma, stejná chuť, stejné tělo. Navzdory změnám, kterými trh s kávou prochází, v Saule od jejího založení postupujeme podle stejného vzorce tvorby a přípravy. Respektujeme to, co děláme, protože respektujeme to, co vám nabízíme, se stejnou zárukou kvality rok co rok.

03  PEČLIVÁ ZÁVĚREČNÁ KONTROLA_ 100% čistá káva. Přestože různé vysoce kvalitní kávy Arabica, které používáme, procházejí procesem selekce a praní při původu, stále obsahují nečistoty a vady, když se k nám dostanou. Z tohoto důvodu musí naše prémiová káva Saula projít až 7 různými výběrovými procesy. Nabídnout Vám kávu té nejvyšší kvality a 100% bez nečistot (prach, kamínky atd.).

04  POMALÉ PRAŽENÍí 15/17 MINUT_ Maximální spektrum vůní díky homogennímu pražení. Důležitým pravidlem pro přípravu kvalitní kávy je nespěchat. Z tohoto důvodu v Saule pečeme pomalu, až 17 minut při 205º C. Jen tak docílíme stejnorodého a rovnoměrného pražení každého zrna. Je to typ pražení preferovaný řemeslníky, protože převažuje kvalita a ne kvantita, a zaručuje, že se aroma rozvine ve správný čas.

05  EXKLUZIVNĚ CHLAZENÉ VZDUCHEM Abychom déle udrželi optimální úroveň vlhkosti kávy a zachovali všechna její odrůdová aromata, v Saule nechladíme vodou, ale exkluzivním procesem na vzduchu. Když pekáč uváží, že pečeně je na svém ideálním místě, nalijeme obsah válce do chladiče, typu tácu s děrovaným dnem, kterým cirkuluje studený vzduch. Po vychladnutí se káva posílá na pár hodin do sila, aby mohla plně rozvinout své aroma.

06  STÁŘÍ TŘI TÝDNY Naše balení, tajemství optimálního zrání. Po upražení se naše prémiová káva Saula Arabica balí do 4kg kovových dóz, aby při konstantní teplotě alespoň tři týdny odpočívala. Takto se zjemňují všechny jeho rejstříky a organoleptické nuance.


07  
KOVOVÁ NÁDOBA S AROMA VENTILEM Maximální konzervace. Maximální čistota. Špičková kvalita kávy. Při kontaktu se vzduchem pražená káva rychle stárne a ztrácí své vlastnosti. Z tohoto důvodu v Saule, jakmile je upražená, balíme naši kávu, abychom se vyhnuli kontaktu s O2 a chránili ji tak před oxidací.