Vyzkoušejte produkt z řady ❤️ SheCosmetics a dáme vám 🚚 dopravu ZDARMA na celou objednávku 👍

Už žádné popraskané paty a ztvrdlá kůže! Odhalte tajemství Korejek

Popraskané paty a nánosy ztvrdlé kůže nesluší nikomu. S řadou SheFoot dáte svá chodidla do pořádku bez zdlouhavého namáčení a drhnutí pemzou, a to za pár set korun. Zjistěte, jak revoluční korejská kosmetika funguje, a udělejte si zásoby „domácí pedikúry“ na celé léto. Objednejte do 30. dubna a máte poštovné zdarma.

Přírodní korejská kosmetika SheCosmetics – domácí péče o nohy a ruce na profi úrovni

Jihokorejská kosmetika představuje ve světě krásy uznávaný pojem a nabízí punc kvality podobně jako švýcarské hodinky. Posedlost krásnou pokožkou je v Jižní Koreji rozšířeným fenoménem, víc než kde jinde se zde investuje do vývoje, výzkumu a kvalitních surovin. 


Mezi stoupající jihokorejské hvězdy patří revoluční značka SheCosmetics, která je špičkou na trhu v péči o ruce a chodidla. Zakládá si na účinnosti a veganském složení s přírodními látkami, používá ovocné extrakty, oleje, aktivní látky z rostlin, ale i ureu a AHA kyseliny. Dopřejte si chvilku pro sebe a vychutnejte si domácí pečující rituál o nohy a ruce.

 

SheFoot péče o chodidla bez obrušování

Krásné nohy jsou vizitkou každé ženy. Řada produktů SheFoot vás zbaví jak popraskaných pat, tak ztvrdlé kůže a mozolů, a to elegantně, rychle a bez zdlouhavého namáčení ve vodě a drhnutí pemzou nebo pilníkem na paty. 

 

SheFoot nalepíte, rozetřete nebo si jen nasadíte předplněnou ponožku a necháte působit. Ztvrdlé nánosy kůže jsou změkčeny nebo se samy odloupnou a voilà, hebké nohy máte na světě.

Jak na popraskané paty? S SheFoot to zvládnete za pár minut

Popraskaná kůže na patách představuje nejen estetický problém, ale je i nepříjemná. Okraje prasklin se zachytávají o ponožky, dělají oka na silonkách a někdy bolí i při každém došlápnutí. 

 

Kůže na patách praská, když se vysuší. Pak už stačí jen pár hodin v nevhodných botách nebo celý den na nohou a praskliny jsou tu. Přípravky SheFoot na popraskané paty odstraňují zrohovatělou kůži, obnovují pružnost a zjemňují pokožku pomocí přírodních extraktů, AHA kyselin a urey

 

Nejsilnějším kalibrem je intenzivní exfoliační maska na paty. Nasadíte – 60 minut počkáte – během několika dnů ztvrdlá kůže sama odpadne. Abyste udrželi nohy jemné, použijte krém na popraskané paty EXTRA plus.

 

Nejoblíbenější přípravky na popraskané paty

 

Odstraňte ztvrdlou kůži rychle, pohodlně a s profesionálním výsledkem

Představte si to, nasadíte ponožky předplněné účinnými látkami, uvelebíte se na gauči u filmu a do 60 až 90 minut je hotovo. Ztvrdlá kůže i mozoly se do 8 dní samy odloupnou. Pokud se chystáte do sandálů nebo na dovolenou, věnujte svým nohám chvilku zhruba týden předem. Aby vám pocit hebkých   chodidel vydržel co nejdéle, používejte krém proti mozolům, který výrazně zpomaluje proces rohovatění pokožky.

 

Nejoblíbenější přípravky na péči o ztvrdlou kůži

 

 

Tip na dárek – pedikúra pro muže bez návštěvy salonu

Ztvrdlá kůže na nohou nesluší ani mužům. Darujte domácí pedikúru v podobě exfoliačních ponožek pro muže. Stačí nasadit a počkat 90 minut (délka jednoho fotbalového zápasu) a je to. Aby byly jeho nohy (i boty) jako ze škatulky, zapojte silný sprej na nohy proti zápachu s koloidním stříbrem.

 

 

SheHand péče o ruce má hydratační i anti-aging účinky

Ruce o vás prozradí okolí víc, než se zdá – věk, zájem o práci na zahradě i to, jak se o sebe staráte. Řada SheHand si poradí jak s nepříjemným pnutím, svěděním, vysušenou pokožkou a šupinami, tak se ztenčováním pokožky a prosvítáním žilní kresby, tedy se znaky stárnutí. Vaše ruce budou viditelně hladší, jemnější na dotek a celkově budou působit mladším a atraktivnějším dojmem.

 

Hlavní roli hraje parafín – vytvoří na rukou ochranný film, bambucké máslo – zklidní a vyživí, vitamín E – dodává pružnost a urea – hydratuje pokožku.

 

Nejoblíbenější přípravky na péči o ruce 

 

 

Zbavte se vysušených rukou, popraskaných pat a zrohovatělé kůže na chodidlech sami doma pomocí revoluční kosmetiky SheCosmetics.

 

 
Zpět do obchodu