Vyzkoušejte produkt z řady ❤️ SheCosmetics a dáme vám 🚚 dopravu ZDARMA na celou objednávku 👍

Návrat k tradicím a lokálnosti

Naturprodukt CZ spol. s r.o.je silným příběhem rodinného podnikání. Je příběhem, za kterým stojí vytrvalost, sny, rodinná pospolitost a silná vůle. A pak také zásadní a hluboký odkaz předků. 
Na našem bloku tedy poprvé zveřejníme příběh Romany Bartschové, jednatelky společnosti Naturprodukt CZ spol.s.r.o. a slovenské společnosti NATURPRODUKT spol. s r.o.
Příběh dcery, matky, farmářky, podnikatelky a vizionářky inspirovaný rodinným poutem, láskou k přírodě, láskou k lidem, obdivem k rodičům a odkazem k prarodičům.
Přečtěte si Romanino vyprávění, které je zveřejněno na podnikatelské platformě Helas. Zjistíte mnohé o zázemí Naturproduktu, zjistíte, co Romanu popohání a kde hledá klid a oporu či kde nalézá inspiraci. Článek vás provede krůček po krůčku historií společnosti a zavede vás až ke snům jedné silné, pracovité, vytrvalé a hlavně láskyplně semknuté rodinné pospolitosti. 
Takže, doporučujeme připravit si třeba jeden z našich bylinných čajů, či osvěžující sklenici limonády, jejímž základem jsou právě Naturprodukt sirupy, a spolu s nimi si vychutnat i tento podnikatelský příběh jedné rodiny.    
   

Odkaz na článek ZDE

Zpět do obchodu