Vyzkoušejte produkt z hořčíkové řady ❤️ IQ MAG a dáme vám 🚚 dopravu ZDARMA na celou objednávku 👍 Ke každé objednávce DÁREK Samolepící náplast na prsty

IZOFET na odvodnění

Možná jste již zažili stavy, kdy jste měli pocit, že jste přibrali snad i z vody.
Stane se tak například během dlouhého sezení během dlouhých transkontinentálních letů,
v létě za úmorných veder a současně nedostatečného příjmu tekutin.

Ve většině případů se opravdu nejedná o nárůst procenta tělesného tuku, ale o retenci, neboli zadržování vody, zejména v podkoží. Začíná to prsty na nohou i rukou, tak otékají lýtka i obličej. V drtivé většině přitom jde o zcela běžnou fyziologickou reakci organismu, kdy voda z krevního řečiště i lymfatického oběhu prostupuje do podkoží a tam se drží, aby byla k dispozici „kdyby něco“. Dobrá zpráva je, že vše se s trochou úsilí dá elegantně zvládnout.

Pokud tedy vyloučíme závažné zdravotní stavy, které patří do rukou lékaře, pak první volbou je proplach čistou vodou, ideálně v menších doušcích cca 0,5 l za hodinu. Můžeme přidat čerstvě vymačkanou šťávu z citronu nebo limety. Vyšleme tím organismu signál, že úsporný režim již není nutný a ledviny mohou opět začít plnohodnotně fungovat.

Pro podporu diurézy se v těchto stavech vedle vhodně nastaveného pitného režimu rovněž doporučuje příjem určitých bylin, které ruku v ruce pomáhají snížit hladinu vody v podkoží. Tajemství účinku těchto bylin tkví zejména v jejich vyvážených poměrech. Člověk nicméně nemusí mít v hlavě celý herbář, aby si za měsíčního úplňku po loukách nasbíral vše potřebné. Stačí když si zapamatuje jedno slovo: IZOFET.

Speciální lékárenská formule s názvem IZOFET je doplněk stravy s originální kompozicí bylin, sestavenou na základě vlastního výzkumu a vývoje společnosti Naturprodukt. Šetrně a přirozeným způsobem pomáhá organismu optimalizovat funkci ledvin a močového ústrojí tak, aby  zadržování vody trvalo co nejkratší dobu, resp. aby se pokud možno vůbec nedostavilo. Jedná se zde o výtažky z břízy bělokoré, kopřivy dvoudomé, přesličky rolní, mořeny srdčitolisté a javanského čaje. Vše je díky moderním technologiím vyrobeno ve farmakologické čistotě pro maximalizaci pozitivních účinků.

Užívá se jedna kapsle, výhradně ráno, ideálně nalačno a s větším množstvím tekutiny (např. voda s citronem nebo neslazený ovocný čaj). Přes den se doporučuje dodržovat doporučené množství vody a současně omezit příjem sodíku (kuchyňská sůl v uzeninách nebo průmyslově zpracovaných potravinách) ve prospěch přirozeného obsahu draslíku (ovoce a zelenina). Nově získaný pocit lehkosti bytí bude pak odměnou za mírné osobní úsilí s adekvátní podporou ryze přírodních látek, které prostě a jednoduše pomáhají. 

Zpět do obchodu