3 hodnocení
Intact rolička hroznový cukr - JABLKO-SKOŘICE 40 g
Balení: 40 g
Potravina. Pastilky z hroznového cukru s příchutí pečeného jablka a skořice. Bez lepku a laktózy.
Potravina. Pastilky z hroznového cukru s příchutí pečeného jablka a skořice. Bez lepku a laktózy.
Zboží odesíláme neprodleně po obdržení objednávky anebo ihned po připsání částky na náš účet.
Garance vrácení peněz
Potravina.
Pastilky z hroznového cukru s příchutí pečeného jablka a skořice. Bez lepku a laktózy.
Návod k použití
Nechejte rozpustit na jazyku. Doporučená dávka 2-3 pastilky denně. Není vhodné pro diabetiky a děti do 3 let.
Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě 15-25 °C. Chraňte před světlem.
Složení
Dextróza (89%), zcela ztužené rostlinné tuky (řepkový,kokosový,palmový), aromata, kyselina citrónová, protispékavá látka hořečnaté soli jedlých mastných kyselin.
Výživová hodnota: ve 100 g v denní dávce (2 pastilky)
Energetická hodnota 1566 kJ / 369 kcal 37 kJ / 9 kcal
Tuky 1 g < 0,1 g
- z toho nasyc. mastné kyseliny 0,9 g < 0,1 g
Sacharidy 89 g 2,1 g
- z toho cukry 89 g 2,1 g
Bílkoviny < 0,1 g <0,1 g
Sůl < 0,01 g < 0,01 g
Doplňující informace
Pastilky z hroznového cukru s příchutí pečeného jablka a skořice. Bez lepku a laktózy.
Návod k použití
Nechejte rozpustit na jazyku. Doporučená dávka 2-3 pastilky denně. Není vhodné pro diabetiky a děti do 3 let.
Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě 15-25 °C. Chraňte před světlem.
Složení
Dextróza (89%), zcela ztužené rostlinné tuky (řepkový,kokosový,palmový), aromata, kyselina citrónová, protispékavá látka hořečnaté soli jedlých mastných kyselin.
Výživová hodnota: ve 100 g v denní dávce (2 pastilky)
Energetická hodnota 1566 kJ / 369 kcal 37 kJ / 9 kcal
Tuky 1 g < 0,1 g
- z toho nasyc. mastné kyseliny 0,9 g < 0,1 g
Sacharidy 89 g 2,1 g
- z toho cukry 89 g 2,1 g
Bílkoviny < 0,1 g <0,1 g
Sůl < 0,01 g < 0,01 g
Doplňující informace
Dodavatel na trh | Naturprodukt CZ spol. s r.o. |
Země původu | Německo |
Charakteristika | Potraviny |
Čárový kód | 4005292010450 |
Forma | 40 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář